Mode

Hvad er mode?

Modetøj ophører med at være modetøj det øjeblik du tager det på. Den seæson hvor en given stil er populær strækker sig fra det øjeblik du hører at den er populær, til det øjeblik du tager den til dig.

Modehuse photoshopper

Overvej hvordan det kan være at Photoshop er blevet et så almindeligt ndeligt ord at vi ikke en gang behøver at forklare dig hvad det er.

Forskellen på vintage og retro

Tøj skal kun kaldes vintage hvis det går tilbage fra årene 1920-1960. Ethvert stykke tøj efter disse år anses ikke vintage men retro..

Sandheden om mode

Den korte sandhed vel og mærket

 

I en branche, hvor mode fra feinsmecker designere er det nye normale, finder vi, at vi er mere drevet af den unikke mode og eksklusiviteten af at skille sig ud fra mængden af ensartethed.

 

Men når vi tror, ​​at vi virkelig sætter vores unikke præg og individualisme i spil ved at bære såkaldt eksklusivt tør fra xyz designer, skiller vi os så i virkeligheden ud fra flokken?

 

Ja og nej.

 

Af en aller anden årsag tror vi at eksklusiv automatisk betyder en begrænset mængde. Men det er langt fra altid tilfældet.

 

Eksklusiv kan sagtens være i forhold til den mængde som forhandleren har fået lov at sælge, men ikke i forhold til den mængde som varen eller modetøjet er blevet produceret i.

 

Der er altså mange måder du kan tolke ordet eksklusiv på.

 

 

6 ting der bør være i enhver kvindes garderobe

Lorem suspense sodales nullam praesent ligula

  • Sort blazer
  • Stribet bluse eller skjorte
  • Lille sort kjole
  • Trenchcoat
  • Sorte tights
  • Let tørklæde