Den rigtige kjole

Find den rigtige kjole

 

Det kan være en sand videnskab for os piger at finde det rigtige tøj, når vi bliver inviteret ud til fest, for der er rigtig mange ting, der skal overvejes før festkjolen udvælges. Hankønsvæsner har det ganske enkelt nemmere – for dem er det oftest nok at tage en ren skjorte og et par pæne jeans på. Er man pige er det imidlertid en helt anden historie, du kan fx. bruger denne her netbutik.

 

Hvilken begivenhed?

Det første som du skal overveje, er hvad festkjolen skal bruges til. Der er stor forskel på, om kjolen skal bruges til en vild fest med vennerne eller til fødselsdag hos farmor, der fylder rundt. Det gælder om at finde en kjole, der vækker opsigt, men ikke på den forkerte måde, og det gør den, hvis du ikke har begivenheden i tankerne, når du vælger den.

Hvis du skal i byen med vennerne, så gør det ikke noget, at kjolen er både farverig, festlig og måske lidt afslørende. Hvis du har en fin figur, kan man lige så godt vise den frem, når der skal danses igennem på byens diskoteker.

Man kan sige, at det er en voksen festkjole, som man skal bruge, når man skal på diskotek, og det er den på sin vis også, hvis man vælger en, som er kropsnær, lårkort eller nedringet. Hvis man skal til familiefest eller fødselsdagsfest hos farmor, er det imidlertid en anden form for voksen festkjole, som man skal lede efter – her er det bedre, at den får en til at fremstå moden. Det kan for eksempel gøres ved at vælge en lang festkjole. Et rigtig godt tip er i øvrigt at søge inspiration på modeblogs, det kunne fx. være lugsus.dk

 

Tænk accessories

Det er langt fra alle, der har råd til en festkjole til enhver lejlighed, så når du køber en kjole, bør du altid tænke på accessories. Den rigtige kjole kan nemlig bruges til et væld af forskellige begivenheder – bare du vælger det rigtige tilbehør.

Kunsten til at vælge den ultimative all-around kjole er at vælge en, der er enkel. En simpel kombination af kjolemønster, stoftype og snit, kan være lige det, som du har brug for. På den måde er det nemt at kombinere festkjolen med ting som jakker, smykker og forskellige sko.

At have den perfekte festkjole til en specifik lejlighed drejer sig med andre ord ikke om at have så mange kjoler som muligt. Du skal bare have dén rigtige kjole og nok accesories, der passer dertil.

 

 

Nethandel

Tips og råd til sikker nethandel

  • Køb kun fra webshops hvor du tydeligt kan se afsenderen
  • Betal aldrig med bankoverførsl. Brug kun kreditkort når du nethandler.
  • Tjek webshoppens anmeldelser eksempelvis på Trustpilot. Ikke kun de gode men også hvordan de håndterer de dårlige.
  • Husk at Emærket er en god indikation for en sikker webshop at handle i, men ikke en indkation af god service.
  • Vær obs på at du selv er forpligtet til at betale for eventuel returfragt. Dog tilbyder flere og flere webshops dette som en ekstra gratis service.