3 børnemærker du skal se

3 børnemærker du som forældre skal kigge nærmere på

 

Der findes et væld af forskellige børnemærker, der laver alt fra tøj til dukkevogne. Som forældre kan det godt være meget svært at finde hoved og hale i alle disse mærker.

 

Derfor anbefales det at læse denne artikel, hvor du kan læse om tre børnemærker, der uden tvivl er værd at kigge nærmere på, da de alle tre skiller sig positivt ud fra mængden – og uden tvivl er en anbefaling værd, hvis du for eksempel står og mangler sengetøj til dit barn eller en god pusletaske.

 

Fabelab

Fabelab er et dansk mærke, der i høj grad er kendt for deres bløde sengetøj og ikke mindst deres tæpper med mange anvendelsesmuligheder. Mærket er forholdsvis nyt, men det betyder ikke, at de ikke er anerkendte og meget populære i de danske børnehjem.

 

En af Fabelabs absolut mest kendte produkter er det populære Fabelab Play Fold Ship-tæppe – læs mere om det her. Dette tæppe kan nemlig foldes til et skib som barnet kan få meget stor glæde af.

 

Det er nemlig en af de helt store fordele ved mærket Fabelab. Personerne bag skaber produkter med et utal af anvendelsesmuligheder, hvilket i den grad er noget som tiltaler det moderne forældrepar, der gerne vil give barnet en så god start på livet som muligt.

 

Ida Ising

Hvis du vil have noget af det bedste af det bedste inden for pusletasker, skal du uden tvivl tage et nærmere kig på Ida Ising pusletasker. Ida Ising er en dansker, der har ”genopfundet” en gammel pusletaske fra 1980’erne.

 

Resultatet er blevet en super eksklusiv og komfortabel pusletaske med plads til alt, hvad du skal bruge i forbindelse med bleskift og lignende. Ida Ising pusletasker er ganske dyre i forhold til andre modeller, men kvaliteten er så også af en helt anden karakter!

 

Sebra

Sebra er også et meget populært og kvalitetsfyldt mærke. De har bl.a. stor succes med at lave pusleborde. Især Kili puslebordet har høstet meget ros fra forældrepar. Udover pusleborde laver de også nogle ganske klassiske dukkevogne, der er ideelle at forære dit barn i den fase, hvor han eller hun lige har lært at gå.

 

 

 

 

Nethandel

Tal på nethandel i 2014

 

  • I 2014 stod indkøb af tøj, sko og smykker for 18% af den danske nethandel.

 

  • 44% af det indkøbte modetøj på nettet i 2014 var dametøj.

 

  • Gennemsnitskøbet ved tøjindkøb på nettet lå på 689 kroner i 2014.

 

Kilde: FDIH.